Mindful Personal Training

Yoga & Fit by Inge biedt Mindful personal training aan met als doel je happy en krachtig voelen in je lichaam.

Heb je fysieke klachten, een blessure of houdingsproblemen, wil je van spanningsklachten af of meer rust in je hoofd? Misschien wil je gewoon fitter worden en in een fijne, rustige omgeving in de natuur werken aan je conditie en energie.

Inge heeft ruim 28 jaar ervaring als trainer en alle kennis die ze heeft opgedaan als personal trainer en yogadocent gebundeld. Met die kennis  kan ze je helpen door een persoonlijk plan voor je te maken zoals het bij jou past.

Je kunt met Inge werken aan je fysieke en mentale fitheid, kracht, conditie en souplesse. Ook zijn er mogelijkheden voor meditatie, yoga en ademoefeningen wanneer je juist behoefte hebt aan meer ontspanning, rust of wilt herstellen van een burnout.

Inge vindt het heerlijk om met de klanten outdoor te trainen, in het bos. Weg van de sportschool waar veel prikkels zijn die niet iedereen prettig vindt. Trainen in de natuur heeft een positief effect op je weerstand en je mentale gezondheid. Tijdens de training kun je genieten van de fluitende vogels en de seizoenen met al het moois wat het ons brengt. Trainen op je eigen locatie is ook mogelijk.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

contact@yogaenfitbyinge.nl

06-25297789