Welkom

Over Inge

 

Mijn naam is Inge Weijers-Fisser (1971), ik woon met mijn partner, 2 zoons en hond in Ulft.

Zolang ik me kan herinneren ben ik graag in beweging en dat is nooit veranderd. Zo heb ik van mijn hobby 'sporten' mijn beroep gemaakt en daar heb ik nooit spijt van gehad! Na ruim 27 jaar werkzaam te zijn als sportinstructrice, yogadocent en personal trainer start ik mijn droom Yoga & Fit by Inge. Mijn doel is om mensen te helpen en ze op een veilige manier te laten bewegen én ontspannen zodat ze aan het einde van de sessie/les een voldaan, energiek en fijn relaxed gevoel hebben. Belangrijke punten waar ik op let tijdens het lesgeven is de lichaamshouding, techniek, adem, belastbaarheid én plezier. Als een oefening niet lukt door bijvoorbeeld fysieke of conditionele beperkingen dan kan ik altijd een alternatief geven, zo kan iedereen mee blijven doen in de les.

De lessen die ik geef zijn puur en komen uit mijn hart, mijn didactische vaardigheden zijn goed ontwikkeld, het taalgebruik tijdens mijn lessen is uitnodigend en gericht op bewustwording van jouw adem en je fysieke, mentale en energie lichaam.

Het vele en fanatieke sporten (hardlopen, trailrunning, spinning, wielrennen, krachttraining) bezorgden me stugge en stijve spieren. Daarom ben ik vanaf 2004 yoga gaan beoefenen om leniger te worden. Door de vele voordelen die ik ervaarde op fysieke, mentale en emotionele vlakkken ben ik me verder gaan verdiepen in yoga en heb ik tot heden verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Ik heb een regelmatige yogapractice en ik ben dagelijks veel bezig met de yogafilosofie. Yoga is veel meer dan alleen op de mat oefeningen doen, het gaat om verbinding maken met jezelf en de wereld om je heen. Je body en mind in balans brengen en méér ontspanning en liefde ervaren van binnenuit.

Voor mij persoonlijk is de mix van conditioneel trainen, krachtraining én yoga de ideale manier om fit, sterk, soepel, blij én relaxed te blijven. Omdat ik iedereen deze ideale mix gun geef ik de les Yoga & Walk, waar inspanning, ontspanning, aandacht voor de adem, bewustwording van je lichaam, en, heel belangrijk, plezier maken centraal staan. En dat op de mooiste plek op aarde, in de natuur, wat je veel gezondheidsvoordelen gezondheidsvoordelen biedt.

Naast de outdoor lessen geef ik ook binnen les, Yin Yoga (Yin Yoga Flow), Hatha Yoga (Easy Yoga Flow), Yoga Nidra en Yoga & Klankontspanning (klankschalensessie). Deze lessen worden in een knusse en rustige (stille) ruimte gegeven met uitzicht op de natuur. Ook biedt Yoga & Fit by Inge Stoelyoga (voor mensen met dementie) aan, deze les geeft Inge bij mensen thuis of in een zorginstelling.

Wil jij je ook meer ontspanning en souplesse, een betere adem en je energieker voelen? Boek dan een les en ontdek wat de lessen van Yoga & Fit by Inge je kan brengen. VOEL JE WELKOM!

 

Hieronder nog een paar 'dINGEn':

* Ik vind het belangrijk dat álle deelnemers aan mijn lessen zichzelf kunnen zijn en zich prettig voelen, respect hebben voor elkaar staat voorop in mijn lessen.

* Je hoeft niet lenig te zijn om deel te nemen aan mijn lessen, als je kunt lopen en ademen kun je meedoen 

* Ik ben leergierig, flexibel en blijf me graag ontwikkelen, ik denk niet in beperkingen maar in mogelijkheden.

* Naast yogadocent ben ik ook yogastudent, ik volg verschillende opleidingen en workshops. Ik vind het ontzettend fijn om zelf yoga gerelateerde opleidingen te volgen en de kennis neem ik weer mee om te delen tijdens de lessen die ik geef. 

* Heb je vragen? Voel je vrij om contact op te nemen.

* Ben je nieuwsgierig wat ik heb gedaan qua scholing?

-Saswitha Yoga Adem en Pranayama - Saswitha Hatha Yoga - Power Yoga - Yin Yoga - Yoga Nidra - Restorative Yoga - Myo Fascia Release Yin Yoga - Yoga en Massage - Stoelyoga - Stoelyoga voor mensen met dementie - Aerial Yoga - Aerial Yin Yoga.

Fitness A, B, NASM Personal Trainer- hardlooptrainer Running Holland - Chi running - Mindful Run - Mindful trailrun- Body Pump- Body Step- Body Combat- Body Balance - RPM -  Core training- (Pink)Pilates - Houdingstherapie