ERVARINGEN VAN DEELNEMERS 

Google reviews / Facebook reviews

Tine    Google review

De relaxte, empatische, vanuit het hart manier waarop Inge yogales geeft, maakt elke les een liefdevolle ervaring. Ieder wordt uitgenodigd naar eigen kunnen de oefeningen uit te voeren, waarbij zij verschillende opties aanreikt en duidelijk uitlegt. En als mijn lijf niet kan, komt mijn geest tot rust door de prettige manier van lesgeven.

Petra    Google review

Yoga met Inge is heerlijk!
Fijne sfeer met duidelijke uitleg, persoonlijke aandacht en begeleiding.
Nooit gedacht dat ik yoga zo fijn zou vinden.

José    Google review

In een fijne knusse ruimte ervaren wat yoga voor je lichaam en geest doet. Inge geeft goede uitleg van de houdingen en dat je de houding doet zodat het bij jou goed voelt en dat is lang niet altijd een perfecte houding. Ik voel me na elke les weer blij en dankbaar dat ik mezelf dit moment heb gegeven voor lichaam en geest.
Iedereen zou zichzelf zo’n moment moeten gunnen

Iris     Google review

Iedere donderdagochtend ben ik dankbaar dat ik een les Yoga&run by Inge mag volgen. De combinatie van hardlopen en Yoga oefeningen is erg fijn. Dit alles in een prachtige omgeving (Montferland). Iedere keer is het weer anders; verschillende routes, oefeningen en de natuur.
Zeker een absolute aanrader!

Melanie    Google review

Hele fijne yoga lessen op een mooie rustige locatie 🧘‍♀️.
Ook de Run en Yoga lessen in de buitenlucht zijn heerlijk ontspannend.
Echt een aanrader!

Suzanne   Google review

Inge heeft oog voor elk persoon. Zij heeft veel kennis en ze weet haar lessen diepgang te geven. Elke les is anders en door de afwisseling en gezelligheid kan ik het iedereen aanraden die graag wil bewegen in de natuur.

Loes   Google review

Inge geeft heerlijke lessen op een bijzonder fijne locatie. Met al haar kennis is het elke keer genieten van alle verschillende en fijne lessen!

Anke    Google review

Fijne manier om het hardlopen te combineren met yoga. Goede duidelijke uitleg en goede begeleiding bij het hardlopen. En dat het lekker in de buitenlucht is, maakt het helemaal af. Kortom; aanrader!

Jolanda    Google review
Inge geeft super fijne yoga lessen met veel rust en ruimte. Recht uit het hart.💛🙏

Angelique     Google review

Heerlijk buiten! Ik kom met energie en een lach op mijn gezicht thuis 😊

Karin    Google review

Als je houdt van wandelen, yoga en buitenlucht, dan is dit een kado voor jezelf!
Jezelf onderdompelen in de natuur en yoga, is ontspanning voor lichaam en geest.
Inge is erg bekwaam en geeft deze les met passie, hart en ziel.
Door de heldere uitleg is deze les erg toegankelijk.
Een aanrader!

Chantal    Google review

Fijne les , heerlijk buiten , ontspannen, je kunt jezelf zijn kortom een uur genieten 😊

Joyce    Google review

De lessen van Inge zijn erg fijn, ze heeft een fijne stem om naar te luisteren, het wandelen in combinatie met yoga en dat in het bos, Fantastisch. Na een les kom ik uitgerust thuis, terwijl je toch actief bezig bent geweest. de manier van boeken van een les is ook erg prettig en best makkelijk. Je krijgt echt waar voor je geld.

Loes    Google review

Heerlijke combinatie van wandelen en yoga onder begeleiding van Inge, die zeer begaan en gedreven deze les geeft. Echt genieten!!

Herma    Facebook review

Heerlijk ontspannen en warme Yoga lessen. Fijn om te volgen, en ook fijn om het effect ervan te merken na de les. Ontspanning, energie stroomt en helemaal in het hier-en-nu!

Gerwil    Facebook review

Yoga lessen volgen bij Inge is telkens weer een cadeautje. Even een moment heerlijk in een ontspanning komen door de ongedwongen en rustgevende manier van les geven. Vanaf maart 2022 volg ik de lessen van Inge. Begonnen met "Yoga en Walk" maar volg nu tijdelijk de "Yin-Yoga" lessen. (Weet nu nog niet waar straks voor moet gaan kiezen )

Loes    Facebook reviews

Inge geeft heerlijke lessen op een bijzonder fijne locatie. Met al haar kennis is het elke keer genieten van alle verschillende en fijne lessen!

Miriam    Facebook review

Inge is heel kundig. Ze heeft veel kennis van yoga en hoe je jezelf fit en gezond kan houden.

Daarbij is ze ook nog heel betrokken en vriendelijk.